Verhalenverteller

Luisterend op reis in je verbeelding

Marja van den Hurk vertelt verhalen

Verhalenverteller

Op zoek naar een verhalenverteller tijdens een bijzondere gebeurtenis een verjaardag, een huwelijk, een opening?

Ik ben een enthousiaste verteller. Ik geef stem aan verhalen die me echt raken, zodat ik mijn publiek mee kan nemen met mijn gevoel en mijn verbeelding. Zo verbind ik de luisteraars die mee op reis gaan in Griekse mythen, sprookjes, historische verhalen, of een verhaal op maat.

Ik trad eerder op in mijn zoldertheater, de bibliotheek, het Dordts museum, de kinderboekwinkel, basisscholen, pabo’s, op de boekenmarkt, in kerken tijdens bijzondere vieringen.

Kom op verhaal

Even tijd voor jezelf!

Houd je veel ballen in de lucht als een ware jongleur: zorg voor je partner en/of je kinderen, je werk, het huishouden? Kom je niet aan je zelf toe en heb je het gevoel klem te zitten? Kom dan samen met andere vrouwen lekker luisteren naar een verhaal dat ik je vertel. Je kunt je aan het verhaal overgeven en even hoef je niets.

Daarna spreken we met elkaar over hoe jij geraakt bent door het verhaal en hoe daardoor licht schijnt op iets wat voor jou belangrijk is op dit moment. Iets dat gezien en gehoord wil worden. We geven daar stem aan met en zonder woorden, zodat iets in jou weer ruimte krijgt.

Marja van den Hurk verhalen verteller