Stem geven aan ongewenste kinderloosheid

Ongewenste kinderloosheid is vaak onzichtbaar voor de buitenwereld, maar leeft altijd meer of minder in jezelf.

Hoe ga je om als vrouw als je ongewenst kinderloos bent

Wat gaan we doen?


In een groep vrouwen doen we in de veiligheid en het vertrouwen van die groep ontspannings-, lichaams- en klankoefeningen. We ervaren hoe fijn het is om samen te zingen en te luisteren naar elkaars lied. Het gaat niet om mooi zingen.

Zingen opent, het laat licht toe op pijnlijke plekken/blokkades en het is een rechtstreekse ingang naar jouw hart en dat van een ander. Wat in het licht komt, is zichtbaar en kan veranderen, zodat er ruimte komt voor wat het leven biedt.

Aantal deelnemers: minimaal 3 en maximaal 8
Wees welkom!!

Op zaterdagmiddag 11 mei is er een kennismakingsworkshop in Dordrecht.
Bijdrage € 15,-.
Je kunt je opgeven via onderstaande button.

Aanmelding voor workshop Stembevrijding

  • Een aanmelding is pas definitief als de financiële bijdrage is ontvangen op: M van den Hurk NL20 ASNB 0772 912807 Annuleringsvoorwaarden: Je kunt tot drie dagen voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren. Annuleer je drie dagen of korter van tevoren, dan ben je het totale bedrag verschuldigd. Het is wel mogelijk om bij een latere workshop aan te schuiven.
  • kvk: 73734373 banknr. NL20 ASNB 0772 9128 07, tnv M.W. van den Hurk telnr. 06 22761315 info@dezilverenmaan.nl
 

Verification

Jouw onzichtbare stem

Ongewenste kinderloosheid is vaak onzichtbaar voor de buitenwereld, maar leeft altijd meer of minder in jezelf. Foto’s van en verhalen over kinderen of een ontmoeting met zwangere vrouw kunnen opeens je pijn en je verdriet weer raken. Hoe ga je hier mee om? Voor jezelf en je omgeving? Hoe reageer je op die mensen die vanuit hun vreugde jouw gemis raken? Wil je de vreugde, de anderen niet verstoren en slik je je stem in? Ga je op slot om de pijn niet te voelen? Wil je het gewoon niet horen en blijf je het liefst weg?
Het is heel herkenbaar.

Geef stem wat er in jou leeft

Inmiddels weet ik, dat als jouw pijn en verdriet over je kinderloosheid mag klinken, er ook ruimte komt voor contact met de ander en vreugde.

In mijn workshop kun je stem geven aan wat op dat moment echt in jou leeft. Zo kun je oefenen met je gedrag in contact met jezelf en de ander. Met je stem bevrijd je wat in jou leeft. Het gaat niet om mooi zingen, maar om klank geven aan wat in jou aanwezig is: verdriet, boosheid, angst en ook blijheid en vreugde.